1/2

Atelier Blik verzamelt de blikken en voegt ze samen tot een nieuwe verrassende Blik!

​​

Wie is Atelier Blik?

Atelier Blik is een architectenbureau gevestigd in Arnhem, opgericht in 2008 door Marije Weijers, architecte. De ontwerpen van Atelier Blik eindigen niet bij een mooie gevel. Interieur is een net zo belangrijk onderdeel van het ontwerp, het hangt nauw samen met elkaar. Ingredienten die vaak terug te vinden zijn in de ontwerpen zijn: Spelen met licht, toepassen van natuurlijke pure materialen, zichtijnen en rekening houden met de functie/indeling/gebruik van de ruimte.

 

Passie

​Naast het ontwerpen houdt Blik zich bezig met de organisatie van de Dag van de Architectuur Arnhem, organisatie van architectuurfilm avonden en vaak te vinden bij allerlei lezingen die iets te maken hebben met architectuur. ​​Het is een bureau met passie voor vormgeving en vooral voor architectuur!

Werkwijze

Samen (opdrachtgever en architect) maken we een ontwerp welke past bij uw wensen, bij het huis en of kantoor en welke voldoet aan de huidige regelgeving. Er is nooit 1 ontwerp daarom presenteren wij verschillende varianten en gezamenlijk kijken wij wat het beste past bij uw wensen, de locatie en het budget. 

(Zie 'bouwproces' voor meer info). Daarbij werkt Atelier Blik samen met anderen die allen op hun vakgebied sterk zijn. Samen vormen we een team op maat van het project. Zie 'samenwerkers' voor ons mooie team.

Wat kan  Blik voor u betekenen?

Atelier Blik is voor iedereen die iets willen wijzigen aan/in/om huis en/of kantoor, zowel interieur als exterieur. Van nieuwbouw tot verbouw. 
Voorbeelden: nieuwbouw woning, aanbouw, interieur advies kantoor, een praktijkruimte aan huis, interne verbouwing, etc. Wilt u extra informatie, of wilt u een afspraak maken neem dan zeker contact met mij op!

Marije Weijers architect arnhem

Klik op de foto voor het downloaden van de CV van Marije Weijers

Gratis architecten spreekuur Arnhem

 Het architectenHetHHeeft u verbouw- of bouwplannen?

 

Kom naar het gratis architecten spreekuur voor een eerste schets. Het volgende spreekuur is:

n.t.b. Kunt u niet wachten maak dan zeker een afspraak.

 

Bekijk onder Actueel de projecten die nu lopen of hou mijn facebook pagina in de gaten.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
architect arnhem verbouw nieuwbouw

architectuur   interieur