Hoe werken wij

LET OP!

Onlangs zijn er een aantal pareltjes van projecten gestart en daarnaast zijn we ook in de running voor nieuwe bijzondere projecten. We wachten daarom voor nu even af hoe deze acquisitie trajecten lopen, zodat we geen beloftes doen die we niet waar kunnen maken. Daarom is er (tijdelijk) geen gratis architectenspreekuur. Wel zijn schets sessies een optie.
Maar... mocht u van mening zijn dat u een project heeft welke we niet mogen missen, laat u dan niet van de wijs brengen en neem dan zeker contact met ons op!

  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem

Inschrijving

architectenregister

1.120501.011

©2010- 2019  Atelier Blik all rights reserved

GRATIS ARCHITECTENSPREEKUUR

Als u een product koopt in de winkel dan weet u wat u krijgt. U heeft immers het product in handen. Bij architectuur weet u nog niet wat u precies krijgt. Daarom is het eerste gesprek bij Atelier Blik gratis. Samen bekijken we of er een klik is. Dit is heel belangrijk, want een goed ontwerp kan alleen als er nauw samengewerkt wordt. Zo komen we tot een ontwerp die past bij de woning, locatie en bij jullie woonwensen. klik op het pijltje bij de afbeelding voor de volgende ontwerp stappen