top of page

Testimonials

De Gelderlander (Hommelseweg 9 9a)

Vorig jaar heeft Atelier Blik het ontwerp mogen maken voor de Gruyter aan de Hommelseweg. Een complex pand waar weinig daglichttoetreding mogelijk was, dit in combinatie met de wens van de ontwikkelaar van veel appartementen die wel voldoen aan de regelgeving en de geldende splitsingsverordening maakt dat dit een complexe maar mooie opgave was. Het project is meerdere malen beschreven in de media. O.a. de Gelderlander schrijft:

(...) "Alom is er lof voor de nieuwe indeling van het pand." (...)

De opdrachtgever schrijft:

"Wat jij daar binnen hebt ontwikkeld is toveren!! Een groot proficiat!!"
 

(...) Wij vonden het gisteren erg leuk om te zien wat je had bedacht en werden heel enthousiast van ontwerp 1 (de "kubus"). Dat vonden we echt het verrassende ontwerp waar we zelf niet op waren gekomen en waar je dus echt een architect voor moet hebben! (...)

Loes & Peter (Verbouwplan Oosterbeek)

"We waren al een tijd aan het stoeien hoe we onze langgerekte benedenverdieping konden omvormen in een lichte woonruimte met verbinding naar de tuin. Al bij het eerste vrijblijvende gesprek had Marije a.d.h.v. onze mail met foto’s verschillende ideeën grof uitgewerkt. We waren meteen enthousiast! Op basis van ons gesprek heeft ze dit verder in detail uitgewerkt. We zijn ontzettend blij met de ideeën die ze ons gegeven heeft. Onze ervaring is dat Marije zeer creatief is en met originele ideeën komt. Met name de positionering van de keuken waren we zelf nooit opgekomen."​

Leo & Hanneke (Atelierruimte Westervoort)

"Na bezoek aan de diverse leveranciers van standaard tuinhuizen was onze conclusie dat er geen enkel ontwerp voldeed aan onze wensen. Marije heeft ons binnen een week een fantastisch voorlopig schets-ontwerp voorgelegd van een uniek multifunctioneel tuinhuis (geheel afgestemd op onze tuin en huis)Tevens werd ons een adres gegeven als mogelijke bouwer van het tuinhuis hetgeen eveneens zeer goed uitpakte. Deze bouwer heeft het geheel in twee dagen geplaatst en opgeleverd. We genieten nog iedere dag met volle tevredenheid!"

René (serre advies)

"Beste Marije,In mei was ik op jouw spreekuur met een vraag over mijn te bouwen serre. Weet je nog?Je deed me een hét goede idee aan de hand en met wat praktische en technische aanpassingen heb ik dat een paar weken geleden uitgevoerd.Dat wil ik je even laten weten. Zie foto. Hartelijke dank en groeten, René"

Please reload

bottom of page