top of page

Geen medewerkers maar samenwerkers

Atelier Blik is van mening dat je het werk moet doen waar je echt met passie aan kan werken, dingen waardoor je de tijd vergeet en daardoor goed werk levert. Vormgeving is onze passie en vakgebied. Samenwerking zoekt atelier Blik dan ook op verschillende vlakken met mensen die op hun beurt dingen met passie realiseren binnen hun eigen vakgebied. Voor Architectuur projecten werkt Atelier Blik samen met een vast team zodat we goed opelkaar ingespeeld zijn. Zo kunnen we samen complexe opgaven oppakken en het proces van het begin tot het einde doorlopen en tot in detail uitwerken.

 

Stuk voor stuk zijn het ZZP'ers met een eigen bedrijf, de offerte van de 'samenwerkers' gaat 1 op 1 naar de opdrachtgevers dus er wordt niets extra's over de uurloon gerekend. Op deze manier werken past bij deze tijd, geen grote architectenbureaus met veel medewerkers maar samenwerken met een vaste groep ondernemers maakt dat we net zo groot zijn.

Bouwtechnisch tekenaar, calculator en bouwbegeleider

Frans Kegels

Kegels Advies bv | www.kegels-advies.nl

Tekenaar, bestekschrijver, Calculator, bouwbegeleider

Frans Kegels puzzelt tot het laatste detail op zijn scherpst is. Frans haalt passie uit het nóg slanker detaileren van een dakrand, creatief omgaan met materialen en het bedenken van creatieve kostenbesparende bouwtechnische oplossingen.

Daarnaast schrijft hij de bestekken, begeleidt de bouw en zorgt er zo voor dat het ook zo gebouwd wordt als afgesproken en we niet voor verrassingen komen te staan zowel financieel als in de uitwerking.

Interieur Architect

Pam Elings

www.buro-pam.nl

Pam is interieurarchitect met oog voor architectuur. Ze is een ware perfectionist, leergierig en (veel te) bescheiden.  Pam heeft aan een paar schetsjes genoeg om het concept vorm te geven tot sfeervol ontwerp. 

Naast interieur architect is ze ook enorm handig met de fotocamera en SketchUp!

Tuinontwerper en technische uitvoering

Tim van Oosterbos

www.TimVanOosterbos.nl

 

Tuinontwerp en Technische uitvoering van tuinen, daktuinen, landschappen en stedelijke inrichting

Merkontwikkeling en positionering

Ruud Tuithof

Merkontwikkeling en positionering

Bedrijf: www.merkmij.nl

Bas Bloemers
ondernemer

 

Iets ontwerpen is 1 maar het ook daadwerkelijk in de markt zetten is een vak apart. Bas en Ruud zijn de aanjagers voor de productlijn van porTable. 

De PlaatsMakers

www.DePlaatsMakers.nl

 

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe manier van werken. Wij denken dat De PlaatsMakers als collectief van zelfstandigen daar goed in past. Door het bundelen van de krachten van verschillende ZZP-ers, ondernemers en bureaus kunnen we een mooi alternatief zijn voor grote bedrijven en bureaus op A-locaties: samen beschikken we over alle benodigde expertise en ervaring en we zijn flexibel inzetbaar. Met minimale overhead, maar met voldoende capaciteit om alles aan te kunnen. De opdrachtgever betaalt dus voor onze inzet, niet voor ons kantoor en het management. Helemaal van deze tijd.

Please reload

bottom of page