Architect, Arnhem
Architect, Arnhem
Architect, Arnhem
Architect, Arnhem
Architect, Arnhem

Atelierruimte

Locatie: Westervoort

Oplevering: mei 2011

Ontwerp van een atelierruimte en veranda bij een woonhuis in Westervoort. Het ontwerp sluit aan bij de stijl van het woonhuis en reageert op de binnenruimte en bestaande verande van het woonhuis. Ondanks dat ze los van elkaar staan gaan ze dus een relatie met elkaar aan.

De grote schuifpui zorgt ervoor dat de binnenruimte van het atelier volledig bij de veranda kan worden getrokken.

​Op den duur zal het hout (Western red cedar)  hetzelfde vergrijzen als het hout van het huis.

  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem

Inschrijving

architectenregister

1.120501.011

©2010- 2019  Atelier Blik all rights reserved