interieur architect Arnhem
interieur architect Arnhem
interieur architect Arnhem
interieur architect Arnhem
interieur architect Arnhem
interieur architect Arnhem
interieur architect Arnhem

Interieur ontwerp werkkamer
Oude functie ruimte: woonkamer souterrain

Nieuwe functie: Werkkamer in souterrain

Project locatie: Lombok Arnhem

Ontwerp van een kantoorruimte met veel kastruimte. Door mooie detaillering vallen de ruw houten schuifdeuren in het plafond. Hierdoor lijkt het een wand van stijgerhout, maar in werkelijkheid ligt hierachter een kast over de hele wand verscholen.

Een mooi contrast van de strakke gestucte wanden en plafond waarin de ruw houten wand strak ingekaderd zit.

De laatste foto laat de oude situatie zien.

Show More
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem

Inschrijving

architectenregister

1.120501.011

©2010- 2019  Atelier Blik all rights reserved