Vrijstaande woning te Doetinchem

Verbouw woning
Salemate te Doetinchem

Een ruimte vrijstaande woning in Doetinchem was gedateerd.

 

In de woonkamer hebben we een extra kozijn gemaakt waardoor je bij binnenkomst gelijk een zichtlijn naar buiten hebt ipv tegen naar een gesloten wand. Daarbij is er een ruim 10m lange kastenwand gemaakt die eetkamer een woonkamer met elkaar verbindt. 

Op de verdieping is de zolder bij de slaapkamer en hal getrokken waardoor er een ruime lichte ruimte is ontstaan. De hal heeft een vide gekregen waardoor je in de entree tot aan de nok kan kijken. 

Tot slot 2 nieuwe badkamers, dakkapel en kasten ontworpen.

Please reload

DSC_0146_edited.JPG
DSC_0164.JPG
DSC_0134.JPG
DSC_0161_edited.JPG
DSC_0137.JPG
plattegrond 1.jpg
DSC_0167.JPG
plattegrond 1.jpg
DSC_0167.JPG
DSC_0164.JPG
DSC_0146.JPG
DSC_0137.JPG
Before and after reeksen3.jpg
Before and after reeksen2.jpg
Before and after reeksen4.jpg
Before and after reeksen.jpg
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem
  • Blik Architect Arnhem

Inschrijving

architectenregister

1.120501.011

©2010- 2019  Atelier Blik all rights reserved