1/2

Atelier Blik verzamelt de blikken en voegt ze samen tot een nieuwe verrassende Blik!

​​

Wie is Atelier Blik?

Atelier Blik is een architectenbureau gevestigd in Arnhem,  opgericht in september 2008 door Marije Weijers, architecte. Naast architectuur, zowel interieur als exterieur, houdt Atelier Blik zich ook bezig op het vlak van product design (www.Blikwaren.nl). Mijn ontwerpen eindigen dan ook niet bij de gevel. Ingredienten die vaak terug te vinden zijn in mijn ontwerpen: Spelen met licht, toepassen van natuurlijke pure materialen en rekening houden met de functie/indeling/gebruik van de ruimte.

 

Passie

​Naast het ontwerpen houd ik mij  bezig met de organisatie van de Dag van de Architectuur Arnhem, organiseer ik architectuurfilm avonden  en ben ik vaak te vinden bij allerlei lezingen die iets te maken hebben met architectuur. ​​Het is een bureau met passie voor vormgeving en vooral passie voor architectuur!

Werkwijze

Samen (opdrachtgever en architect) maken we een ontwerp wat past bij uw wensen, bij het huis en of kantoor en welke voldoet aan de huidige regelgeving. Atelier Blik werkt transparant en laat het hele ontwerpproces stapsgewijs zien zodat u onderdeel bent van dit ontwerpproces. Bekijk het tabje 'bouwproces' voor meer info. Daarbij werkt Atelier Blik samen met andere die allen op hun vakgebied sterk zijn. Samen pakken vormen we een team op maat van het project. Zie 'samenwerkers' voor het team.

Wat kan  Blik voor u betekenen?

Atelier Blik is voor iedereen die iets willen wijzigen aan/in/om huis en of kantoor, zowel interieur advies als exterieur. Voorbeelden: een aanbouw, nieuwbouwwoning, interieur advies kantoor of woning, een praktijkruimte aan huis, interne verbouwing, etc. Wilt u extra informatie, of wilt u een afspraak maken neem dan zeker contact met mij op!

Marije Weijers architect arnhem

Klik op de foto voor het downloaden van de CV van Marije Weijers