top of page

1

KENNISMAKING

2

ONTWERP

3

 UITWERKING

4

5

 BOUW

 BUBBELS & REACTIES

Stap 1: Kennismaking

Als u een product koopt in de winkel dan weet u wat u krijgt, u heeft immers het product in handen. Bij architectuur weet u dat nog niet, daarom is het eerste gesprek bij Atelier Blik gratis. Tijdens dit gesprek ziet u wat u kunt verwachten van Atelier Blik en krijgt u de eerste ontwerp aanzetten. Aan de hand van dit eerste gesprek bekijkt u of we op één lijn zitten, er een klik is en of u het ontwerptraject in wilt gaan met Atelier Blik.

Samenwerking tussen opdrachtgever en architect  is heel belangrijk., niet alleen op architectuur vlak moet er een klik zijn maar ook persoonlijk.  Een goede samenwerking leidt tot een ontwerp waar we allemaal trots op kunnen zijn.

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen en krijg ik een beeld van uw dromen, wensen en budget en bekijken we de mogelijkheden om deze dromen werkelijkheid te maken. Om een goed beeld te krijgen is de voorkeur om het gesprek plaats te laten vinden op de locatie waarover het gaat, mocht dit niet kunnen bent u uiteraard welkom op ons kantoor.

Op basis van de offerte, eerste gesprek en uw gevoel bekijkt u of u met Atelier Blik uw dromen gaat verwezelijken.

bottom of page